DiepteMeditatie

DiepteMeditatie; stilte meditatie uit oeroude Vedische traditie - gemakkelijk te leren - fijn om te beoefenen - ervaar diepe geestelijke en lichamelijke rust

DiepteMeditatie is gemakkelijk. Het is een effectieve methode om diep te ontspannen. Je hoeft dus niet lang te oefenen, maar je zult snel in staat zijn om soepel naar diepe rustniveaus in jezelf te reizen. Omdat DiepteMeditatie een methode is die gebruik maakt van de natuurlijke neiging van de geest om meer geluk te ervaren, verloopt dit proces welhaast vanzelf. Net zoals de steen zakt in het water, daalt de geest af naar stillere niveaus in zichzelf.

De naam DiepteMeditatie geeft aan dat die rustniveaus heel diep kunnen zijn. De diepe rust wordt zowel geestelijk als lichamelijk ervaren. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Deze rust kan veel dieper zijn dan je diepste slaap. Het lichaam krijgt daardoor de gelegenheid om optimaal te herstellen van blokkades en spanningen die ongemerkt ons lichaam/geestsysteem zijn binnengekomen. Dit is belangrijk voor jouw totale gezondheid.

Onderzoek heeft uitgewezen dat verouderingsprocessen vertragen bij mensen die regelmatig mediteren. Daarom is het beoefenen van meditatie van onschatbare waarde voor jouw gezondheid en totale welbevinden. Sta jezelf ook toe om langer te leven in een gezonder lichaam. Bovendien is het beoefenen van DiepteMeditatie aangenaam. En maakt je bewuster van je zijn. Door het volgen van de cursus kan ook jij dat leren.

fijn om te doen - weldadig - op veel plaatsen te beoefenen - geeft ruimte in jezelf - verlichting

DiepteMeditatie, een vorm van diep mediteren, onderscheidt zich van andere meditatievormen door de snelheid en het gemak waarin in korte tijd zeer diepe rustniveaus ervaren kunnen worden. Hierdoor kun je ten allen tijde en waar je ook bent van de voordelen van deze weldadige rusttoestand genieten. De eeuwenoude techniek is niet moeilijk en voor iedereen gemakkelijk tijdens de cursus te leren. De meeste maanden van het jaar wordt de meditatiecursus gegeven.dapibus leo.

De cursus kenmerkt zich door:

  • betere gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk
  • diepgaand herstel bij stressklachten
  • uitstekende begeleiding van ervaren cursusleiding
  • moeiteloos ervaren van diepe rustniveaus in jezelf
  • heldere lesstof
  • verlichting; je voelt je lichter, ruimer, meer ontspannen
  • ruimte gevend aan je Bewust – Zijn
  • het leren van wellicht de beste methode naar diepe ontspanning

Wees welkom op een van de leerzame en vrijblijvende info-avonden waarin je duidelijk wordt uitgelegd wat de cursus DiepteMeditatie inhoudt. Bovendien wordt dan ook uitleg gegeven over andere bekende vormen van meditatie.

meditatieleraar Ruud is lid van de beroepsvereniging voor DiepteMeditatie – leraren

De locatie van DiepteMeditatie Limburg is goed bereikbaar en centraal gelegen in Beek tussen Sittard Geleen Heerlen en Maastricht

Leer ook diep mediteren in 5 sessies van ca 2 uur. Een investering voor je leven.

Ervaringen van cursisten

..sinds ik DiepteMeditatie beoefen (ik mediteer vanaf einde 2011) valt het mij op dat ik geen last meer heb gehad van ziektes zoals bijvoorbeeld verkoudheden..
Johan uit Geleen
⭐⭐⭐⭐⭐
..sinds ik de cursus DiepteMeditatie heb gevolgd in 2013 en regelmatig mediteer is mijn bloeddruk structureel gedaald naar heel gezonde waarden..
Kitty uit Spaubeek
⭐⭐⭐⭐⭐
..het valt mij op dat de diepe rust die ik ervaar tijdens het mediteren ook ná de meditatie aanwezig blijft..
John uit Geleen
⭐⭐⭐⭐⭐